Vestuari
El vestuari és una de les tasques que més feines porta dintre de la colla.
Des de pensar i buscar el tipus de roba i on surt millor de preu, que tingui volada i es vegi vistosa a la pista. Pensar el disseny del vestit procurant no repetir models. Inventar-se les sabatilles, diferents complements, cintes, coleteros, cinturons, abaloris.

Cada vegada que els canviem, procurem fer vestits bons perquè durin quatre temporades i d’aquesta manera cada any canviem el vestit d’una sola colla.

Vam començar fent-nos els vestits cadascú , però com que no acabava d’anar prou bé, acabàrem buscant una modista que ens talles la roba i la cusis per tothom.
Des de l’any 1992, la Teresa cus per nosaltres. Cada any li donem molts mal-de-caps perquè a més de fer els vestits de la colla que toca renovar sempre surten arreglos que inicialment no estaven previstos i acaba passant més d’una nit en blanc.

El vestuari del homes sempre és bastant igual tot i que mirem d’anar-lo renovant i canviant algun complement, faixa, llaç, corbata, picarols, mocadors,...

Des de bon començament la comissió assumeix la responsabilitat de tot el vestuari, algun any fins i tot havíem tallat la roba.

En un principi tant la roba com el fet se’l pagava cadascú, de manera que els vestits eren particulars. Això ens portava problemes, a vegades, quan algú aplegava i en començava un altre de nou, no podíem aprofitar el vestit de qui deixava de ballar.
Més endavant vam aconseguir que l’Ajuntament ens ajudés i es fes càrrec de pagar la roba, mentre que el fet es pagava del fons del grup i així els vestits queden de la colla i si algú aplega l’ha de tornar per un altre que el pugui necessitar.

La padrina sempre ha col·laborat molt en aquestes feines, des de triar la roba fins a acompanyar a alguns balladors fins a casa la modista.

En aquests moments dins la comissió hi ha una persona que és l’encarregada del vestuari, l’Estrella Lavandeira. Hem creat una subcomissió de vestuari, de la que ella n’és la cap, i que està formada per una colla de mares que s’han ofert a ajudar pel que faci falta.
Agrupació de Ball de Gitanes de Lliçà d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 Lliçà d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©