Playback - i Sortides
El Playback és la gran festa de final de curs de la colla de les gitanes. Cada any a finals de juny o principis de juliol ens ajuntem tots els que podem en un acte obert a tot el poble. A la sala de l'Aliança fem un sopar de germanor que acaba amb un espectacle de playback que els propis balladors han preparat. Resulta una manera divertida i lúdica de dir-nos adéu abans de l'estiu i tothom, des dels més petits fins als més grans ja ho esperem. Molts ja pensen quin número faran d'un any per l'altre.
Hi ha creada una comissió encapçalada pel Valentí Grau que és qui organitza i coordina totes les actuacions per controlar el temps i que no hi hagi repeticions, per procurar que sigui amè i variat.

Agrupació de Ball de Gitanes de Lliçà d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 Lliçà d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©
         
Playback
Sortides
Des de gairebé els inicis de les colles que s'han anat fent sortides per tal de mostrar les nostres danses arreu i sempre que ha sigut possible intercanviar folklore amb altres comunitats o països.
Actualment hi ha creada una comissió que és qui es cuida de buscar els llocs on fer intercanvis, sortides o ballades extres. Aquesta comissió actualment la formen l'Assumpta Regales i l'Isabel Mesa.Qualsevol persona de la colla pot proposar alguna sortida o ballada extra a les persones de la comissió i elles s'encarreguem de gestionar si és possible o no.