Orquestra
Agrupaciˇ de Ball de Gitanes de LlišÓ d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 LlišÓ d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©
         
L'Orquestra de les Gitanes
Fa uns quants anys que una colla de pares, mares i balladors  aficionats a la m˙sica van decidir preparar-se per crear una formaciˇ musical que poguÚs acompanyar les nostres colles en les seves ballades.
Durant uns quants anys s han anat  trobant  peri˛dicament  per preparar les diferents peces que ballem i actualment l escola de m˙sica colĚlabora amb nosaltres posant a l abast de qui vulgui un combo que es troba setmanalment amb un professor i que permet que alguns joves s incorporin a la formaciˇ per millorar i augmentar la quantitat d instruments per tenir una orquestra que pugui actuar sempre que ho necessitem.
La nostra orquestra ja ens ha acompanyat en diverses ocasions, festa dels 25 anys, actuacions per la Festa Major, i fins i tot  ha actuat a Santa EulÓlia de Ronšana a la festa dels 125 anys de les seves colles i a la trobada infantil del 2010.