Intercanvis i Sortides - Salardu 2.004
Torna al selector de sortides
Les colles de veterans i grans, vam fer aquesta sortida a la Vall d'Aran coincidint amb el pont del Pilar.
Estàvem instal·lats a l alberg "Era Garona" de Salardú, i des d'allí anàvem fent totes les sortides per conèixer la vall.
Vam descobrir indrets fantàstics com el "Salt del Pich", "els ulls del Joeu", el "pla de Beret" o "l'Artiga de Lin". I pobles amb un gran encant, Salardú, Bossost, Viella i sobretot Arties.
A banda de les visites per conèixer el lloc, vam fer dues ballades, a Salardú i a Bossost. Vam compartir les ballades amb el grup de danses tradicionals "Es sauterets de Bossost" .
A Salardú vam ballar a la plaça davant del pavelló. Vam anar intercalant danses un grup i l'altre per fer més amena la ballada, i tot i que començava a fresquejar, un nombre considerable de públic va poder gaudir de l espectacle.
El dia següent la ballada va ser a Bossost, i els amfitrions ens van preparar una bona rebuda. La ballada va ser a la plaça de l'església, i al ser diumenge, aviat es va omplir de gent que havia sortit a passejar o francesos que hi havien anat a comprar.
Agrupació de Ball de Gitanes de Lliçà d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 Lliçà d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©