Intercanvis i Sortides - Extremadura 2.010
Torna al selector de sortides
Aquest estiu vam anar a Extremadura. La sortida va ser molt complerta doncs vam visitar alguns dels llocs mÚs emblemÓtics d'aquesta comunitat. Ens vam passejar per les ruines romanes de MŔrida, vam visitar el Monestir de Yuste on Carles V va passar els seus darrers dies, vam fer d'observadors dels voltors al Parc de MonfragŘe, ens vam sentir com Pizarro i els seus conqueridors mentre passejÓvem per Trujillo. i ens vam sentir pelegrins visitant el monestir de Guadalupe. Ens vam deixar enlluernar pels raconets del casc antic de CÓceres, pel de Plasencia i per l'autenticitat de poblets com Cuacos.
Amb totel bagatge cultural a l'esquena, desprÚs de tantes visites, vam acabar la nostra ruta per la comunitat extremenya actuant a l'auditori de Guadalupe. La sala estava ben plena, i tot el p˙blic va quedar admirat de les danses que els vam oferir.

Agrupaciˇ de Ball de Gitanes de LlišÓ d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 LlišÓ d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©