Intercanvis i Sortides - Berceo 2.005
Torna al selector de sortides
Aquest intercanvi ens va sortir d'una manera molt curiosa i sense buscar-lo. Mentre tornÓvem de la Vall d'Aran, l'any anterior, ens va trucar la Rosa Regales que aqueslls dies estava fent turisme per la Rioja. Al passar per Berceo van veure un grup que estava ballant i es van aturar per mirar-los. En acabar els va preguntar si feien intercanvis i si voldrien venir a LlišÓ.
A partir d aquÝ ens vam anar passant emails tot l'any mentre ho anÓvem preparant, de manera que nosaltres, a finals d'agost,  vam participar a la seva "fiesta del Pachurro" i ells van participar al cap de 15 dies de la nostra Festa Major.
EstÓvem allotjats a l'alberg de Gra˝on, que estava a uns 10 minuts de Berceo, i quan ens van veure assajar allÓ a l'alberg, l'alcalde de Gra˝ˇn ens va venir a demanar si voliem ballar a la plaša del poble.
A part de les ballades vam visitar les bodegues i el museu del vi de la "Dinastia Vivanco", Sto. Domingo de la Calzada, els monestirs de Yuso i de Suso, ...
I de la mateixa manera que vam trobar aquest intercanvi, va sortir el segŘent. Mentre tornÓvem amb l'autocar, la Dolors Losantos ens va trucar que acabava de parlar amb un grup d Albacete per si hi voliem anar.

Agrupaciˇ de Ball de Gitanes de LlišÓ d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 LlišÓ d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©