Intercanvis i Sortides - Arizkun 1.992
Torna al selector de sortides
El lloc era molt maco i ens van acollir molt bé. L’estada la feiem a Arizcun i la ballada a Elizondo.  Estàvem instalats entre un alberg i l’escola, dormint a terra. La gent que se’n cuidaven eren els mateixos balladors d’allà. Ens feien el menjar ells mateixos i ens van cuidar molt bé.
El dissabte al matí vam visitar les coves de les bruixes de Zugarramundi
El dissabte a la tarda vam fer una cercavila a Elizondo per anar fent boca, i a la nit vam ballar a la pista del fronton d’Arizcun. El diumenge al migdia teniem programada la ballada a Elizondo.
L’anècdota més important va ser la manera com vam marxar. Mentre els grans estàven ballant a la plaça algú va anar a comprar a una botiga del poble i li van preguntar si nosaltres erem de Lliçà d’Amunt on feia poc n’havien mort un dels seus.

Això ens va espantar molt i no vam ser capaços d’acabar la ballada ni fer el dinar de germanor que ens tenien preparat. Així que vestits com anàvem però sense ballar vam pujar a l’autocar i vam marxar cames ajudeu-nos.

Agrupació de Ball de Gitanes de Lliçà d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 Lliçà d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©