Colònies
Aquesta és una activitat de les iniciades en aquesta darrera temporada. Inicialment no hi havia pensada cap activitat tant llarga per a les colles dels petits i mitjans que representés sortir un cap de setmana.
El que s’havia fet alguna vegada era alguna sortida lúdica però sense intenció de fer-hi cap actuació.

A petició d’alguns pares i mares es va començar a estudiar la possibilitat que, de la mateixa manera que amb grans i veterans es feien intercanvis amb grups d’altres llocs, amb els petits i mitjans es pogués ajuntar la vessant lúdica i de convivència d’un cap de setmana amb la de mostrar les nostres danses, que en realitat és el que ens uneix.
La proposta va ser molt ben acceptada, i més encara, quan una de les condicions era que els pares o algun familiar que es fes responsable del menor també havia de participar de la sortida, cosa que feia que la relació entre les famílies fos molt bona.

De fet, d’aquestes sortides n’han sortit cada any nous balladors, pares o mares pels veterans i algun germà o amic pels petits i mitjans.
L’ambient que s’ha aconseguit ha sigut sempre molt bo, de col·laboració, de participació, d’animació, ... Qui ho ha provat, per poc que pugui repeteix.
Al poble que ens acull tan sols li demanem que ens faci propaganda de la nostra actuació, que ens hi posi la megafonia i si pot convidar als balladors a una mica de berenar o vermut.
En general tots els pobles que ens han acollit s’han portat molt bé amb nosaltres i han quedat molt contents amb la nostra actuació.

Darrerament hem provat de canviar l’estratègia de recerca d’actuacions, i hem demanat que ens deixin participar en els actes d’alguna fira de les moltes que es fan per tot Catalunya, d’aquesta manera assegurem l’assistència de públic i la nostra actuació fa que la festa sigui molt més lluïda. Hem participat a la fira de codony a Tremp i a la de la carbassa a Esponellà, i l’experiència és molt bona.
ANY POBLACIÓ
2002 La Bisbal (Baix Empordà)
2003 Palamós (Baix Empordà)
2004 Les Piles (conca de Barberà)
2005 Olot (La Garrotxa)
2006 Deltebre (Montsiá)
2007 Tremp (Pallars Jussa) Fira del codony
2008 Esponella (Pla de l'estany) Fira de la carbassa
2009 Salardú (Vall d'Aran)
2010 Viladrau (Osona)  Fira de la castanya
Agrupació de Ball de Gitanes de Lliçà d'amunt   |   Masia el Pinar s/n - 08186 Lliçà d'amunt   |   Tel. 93 841 64 30   |   info@balldegitanesllica.org   |   Disseny Web ©